0-metingen & schades

Wij verzorgen nul-metingen, opleveringen en vooropname voor uw woning of bedrijfsgebouw. Neem contact op voor meer informatie over onze prijzen of wilt u weten wat TERHEGGEN specifiek te bieden heeft aan particulieren, zakelijke relaties of non-profit organisaties?


OPDRACHTGEVERS

Zoekt u een betrouwbaar adviesbureau voor het uitvoeren van een bouwkundige (voor)opname/ keuring dan bent bij TERHEGGEN Projectadvies & management op het juiste adres. Wij streven altijd naar hoge kwaliteit. U bespaart kosten, tijd en energie en heeft een gedegen rapportage. U loopt niet het risico van onverdiende schadeclaims. En de omwonenden van uw bouwproject zijn gerustgesteld.


BEWONERS

In uw buurt gaan werkzaamheden plaatsvinden, die eventueel overlast veroorzaken maar in het ergste geval ook schade toebrengen aan uw woning/ bedrijfsgebouw. Het is niet te hopen, maar mocht dit het geval zijn, dan zult u moeten aantonen dat de schade er nog niet was toen de bouw begon.

Daarvoor dient deze vooropname. Het is een nulmeting die de huidige situatie vastlegt. Wij inspecteren en fotograferen uw huis, noteren eventuele gebreken en vatten de resultaten samen in een rapport. Daarop kunt u zich als het nodig is beroepen.


Kleine uitsnede van geconstateerde schades:


WAAROM KIEST U VOOR TERHEGGEN PROJECTADVIES & MANAGEMENT?

U stelt waarschijnlijk snelheid en kwaliteit zeer op prijs. Wij ook, u krijgt het!! Kwaliteit van onze opnames en overige diensverlening staat bovenaan, en proberen dit elke keer te verbeteren. Productopnames is niet alleen voor u een must, maar door goede communicatie met bewoners/ aanwonende zorgt ervoor dat de producten ook goed uitgevoerd kunnen en mogen worden. Via onze website bieden wij alle projectinformatie en inzicht in uw opnames aan, via een beveiligde gedeelte van de website . Dankzij deze service krijgt u als gemeente of aannemersbedrijf meer waardering en medewerking van de omwonenden.


HOE SNEL KUNNEN DE OPNAMES WORDEN UITVOEREN?

Tijd kost geld, dat weten wij maar al te goed. Vaak zijn opnames niet in het bestek verwoord en wordt pas op het laatste moment hieraan gedacht. Dit na bijvoorbeeld klachten van omwonende. In dit soort gevallen kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur starten met de vooropnames (ook in het weekend). Het stilleggen van uw werk kost geld, en daarom kunt u op ons vertrouwen!


HOE VRAAG IK EEN OFFERTE AAN?

Heel simpel, Bel ons op 06 1733 2733 Of vul ons formulier in, zodat wij direct een offerte kunnen aanbieden.


HOE SNEL HEB IK MIJN RAPPORTAGE?

Zodra wij de rapportages gereed hebben, worden alle opnames nogmaals gecontroleerd en zo nodig afgedrukt voor de notariele acte. Wanneer dit geregeld is, zijn de rapportages vrij voor inzage. In spoedgevallen kan dit binnen 2 of 3 dagen na de laatste opnamedag, in andere gevallen duurt het 1 a 2 weken.